17

Dostop do e-Športa

Za dostop do informacijskega okolja e-Šport uporabnik potrebuje svoje uporabniško ime in geslo. Uporabniško ime je vezano na osebo kot posameznika.

Če še nimate svojega uporabniškega imena in želite pridobiti dostop do e-Športa, kliknite naslednjo sličico.

Sedaj imamo posodobljen sistem za registracijo uporabnikov. Na povezavi: app2.sport.si imate ikono za novega uporabnika. Izpolnite vlogo in se registrirajte. Na vaš elektronski naslov boste dobili potrditven mail, kjer zaključite registracijo.
Za pridobitev dostopa do posamezne aplikacije e-Športa je potrebno narediti naslednje:
po prijavi v e-Šport izberite v levem meniju "MOJ PROFIL". V polju "organizacija" poiščite vašo organizacijo in spodaj prenesite pravico (iz levega stolpca v desni) - če se z miško postavite na ime pravice, se vam bo pojavil kratek opis pravice. Prav tako se vam bo aktiviral gumb »ODDAJ ZAHTEVEK«(kliknite na gumb). Na vaš elektronski naslov boste dobili PDF dokument, kjer ga podpisanega in ožigosanega pošljite na podpora@sport.si. Na podlagi poslanega dokumenta vam bomo potrdili pravico za dostop do izbrane aplikacije.

0 0 1
To spletno mesto uporablja piškotke za boljšo izkušnjo uporabnika. Z nadaljno uporabo strani se strinjate z uporabo piškotkov. (Izvedite več...)   Strinjam se
© 2006 - 2024 Ministrstvo za gospodarstvo, turizem in šport - Direktorat za šport
Piškotki | Made by